Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Pro Strůžu ...

o Navštíveno 688x o
o 20.06.2006, 07:23 | Libor
tady ti ukážu jakou budu mít v autě vestavbu,jinak nevím jak tam dat 165 repra!

tady sou MDF kroužky, dělal mě je kámoš ale esi máš přímočarku nebo něco podobnýho a nejseš neshopnej tak je uděláš doma sám

foto k příspěvku  od Libor

o 20.06.2006, 07:25 | Libor
pak sem vyrobil podkladní desku z dřevotřísky (neměl sem doma MDF) tl. 12mm, rozměry si můžeš vymyslet hlavně abys mohl stahovat okno a držel ti na něčem tapec

o 20.06.2006, 07:28 | Libor
vše sem k sobě přišrouboval,rozšrouboval polepil lepidlem a pak zase sešrouboval

o 20.06.2006, 07:30 | Libor
takhle to nějak vypadalo akorát ty šrouby se musijou zapustit.Těch pribiňáků si nevšímej to byla svačinka:)

o 20.06.2006, 07:34 | Libor
plácl sem to na dveře, dopasoval a pak přišrouboval 3 vrutama

o 20.06.2006, 07:35 | Libor
a takhle sem s tím dva dny jezdil

o 20.06.2006, 07:37 | Libor
než sem to vzal dom abych to potáhl látkou, která souží jako podklad a forma pro laminát, zatím sem dál nedošel.Ještě je potřeba aspoň trošku ty dveře vytlumit já mám asfaltový pásy, akorát nevím kam přesně je nalepit.

o 20.06.2006, 07:39 | Libor
já osobně su rád když si můžu dělat aparaturu sám, protože to hovno stojí a nechcou se mě sypat love do takovýho auta.Tak doufám že sem tě trošku nasměroval,jehafo způsobů jak udělat zástavbu, mě se prostě líbí laminátový doorboardy.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3374 sekund.